CZ | EN

Komplexní vyšetření a prevence

Vstupní vyšetření je nezbytné pro stanovení léčebného plánu. 

Běhěm pečlivého vyšetření posuzujeme stav zubů a dásní.

Pro detailní klinické vyšetření máme možnost použít operační mikroskop.

Komplexní vyšetření zahrnuje panoramatický a detailní digitální rentgenové snímky, které objeví skryté mezizubní kazy, kazy pod stávajícími výplněmi, stav parodontu a kosti v okolí kořenů zubů.

Během osobního pohovoru Vám sdělíme možnosti řešení Vašich problémů. Léčebný plán bude respektovat Vaše finanční a časové možnosti.

Klademe důraz na pravidelné preventivní prohlídky, při kterých odhalíme případný problém dříve, než vám způsobí větší poškození. Toto je nejsnadnější a nejlevnější péče o vaše zuby.

Dentální hygiena

Pravidelné návštěvy dentální hygieny jsou standartní součástí preventivní péče o zuby. Neslouží jen ke zlepšení estetiky vašich zubů,  ale především brání vzniku zubního kazu, onemocnění dásní a prodlužuje životnost výplní, korunek a implantátů.

Výplně zubů

Estetické korekce

Bělení zubů

Endodoncie (ošetření kořenových kanálků)

Cílem ošetření je odstranit bakteriální infekci z kořenových kanálků zubů a tím zabránit jejímu šíření do okolních tkání.

Spočívá ve strojovém opracování, důkladném chemickém vyčištění a následném hermetickém zaplnění kořenových kanálků. Abychom dosáhli zvýšení úspěšnosti endodontického ošetření, používáme operační mikroskop.

Protetika

Protetické náhrady používáme pro obnovení funkce a estetiky postižených či chybějících zubních tkání. Při navrhování plánované protetické práce zohledňujeme přání a možnosti pacienta. Pravidelné preventivní prohlídky a návštěvy dentální hygieny jsou jednou z podmínek pro námi slíbenou garanci na naše ošetření.

Parodontologie

Chirurgie

 

Objednejte se k nám